전체검색

Reduslim

페이지 정보

profile_image
작성자 Joellen
댓글 0건 조회 10회 작성일 22-08-28 17:08

본문

Cercetătorii au analizat 53 de adulți supraponderali și obezi care au reușit să slăbească urmând un program de slăbire de 10 săptămâni. Participanții au fost repartizați într-unul din cele două grupuri: unul care făcea exerciții fizice de trei ori pe săptămână, la o oră fixă în fiecare zi, și unul care făcea exerciții fizice la orice oră care îi convenea în timpul săptămânii.

"Momentele în care oamenii fac exerciții fizice sunt cele în care se simt cel mai bine", reduslim mihaela bilic spune Lisa Waldvogel, doctor în științe fizice, profesor asociat de kinesiologie la Universitatea din Alabama din Huntsville. "Studiul a constatat că există o corelație între a avea o stare de spirit de vârf și pierderea în greutate după pierderea în greutate."

Efectuarea mai multor reduslim mihaela bilic exerciții aerobice - sau cel puțin petrecerea mai mult timp în această categorie de exerciții - pare să ajute mai multe persoane să își mențină pierderea în greutate decât respectarea unui plan de antrenament fără a ține cont de starea lor de spirit, spune Waldvogel, care nu a fost implicată în studiu.

"Cred că este util pentru oameni să determine ce program este cel mai probabil să respecte", spune Waldvogel.

De asemenea, s-ar putea să observați că aveți tendința de a vă simți cel mai bine atunci când nu faceți deloc exerciții fizice. Deci, acest lucru v-ar putea ajuta să vă dați seama că - chiar dacă nu intenționați să faceți din exercițiile fizice o parte obișnuită a săptămânii - doar să faceți exerciții fizice de unul sau două ori pe săptămână pe cont propriu ar putea fi suficient pentru a culege beneficiile.

"Dacă doriți să aveți succes, este bine să fiți intenționat cu privire la momentul în care faceți exerciții fizice", reduslim mihaela bilic spune ea.

Și, la fel ca în cazul oricărei alte decizii, s-ar putea să fie nevoie să vă faceți curaj să faceți din exercițiile fizice un obicei - și ar putea fi mai ușor dacă respectați un program stabilit.

"Dacă v-ați angajat să faceți exerciții fizice, faceți-le o parte din viața dumneavoastră de zi cu zi", reduslim mihaela bilic spune Waldvogel. Asta înseamnă că trebuie să vizați 30 de minute de exerciții fizice pe zi - și dacă asta înseamnă mai puțin de cinci zile pe săptămână, este și mai bine.

Beneficiile exercițiilor fizice

Există multe beneficii în a face exerciții fizice regulate.

Exercițiile fizice pot ajuta la prevenirea și gestionarea unei serii de boli cronice, de la diabet și obezitate până la unele tipuri de cancer. De asemenea, vă poate ajuta să vă mențineți greutatea pe termen lung.

De asemenea, Reduslim Mihaela bilic exercițiile fizice vă pot ajuta la bunăstarea mentală și emoțională. Colegiul american de medicină sportivă recomandă 150 de minute de activitate de intensitate moderată pe săptămână. Wald

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

사이트 정보

회사명 구글광고대행 주소
사업자 등록번호 대표 구글상위대행 전화 010-6832-1265 팩스 02-123-4568
통신판매업신고번호 개인정보 보호책임자 구글상위노출

접속자집계

오늘
904
어제
1,163
최대
1,489
전체
85,441
Copyright © 2018-2020 구글광고대행. All Rights Reserved.