전체검색

Reduslim

페이지 정보

profile_image
작성자 Jennie
댓글 0건 조회 7회 작성일 22-08-28 15:37

본문

În cadrul studiului, cercetătorii au pus aproape 500 de persoane care încercau să slăbească să se înscrie la un program de slăbire care includea un plan de exerciții și o dietă de 12 săptămâni. (Participanții au urmat planul prin intermediul unui furnizor, nu pe cont propriu).

Programul a fost conceput pentru oana roman a slabit cu reduslim fi ușor și lipsit de stres. Participanții s-au alăturat unui grup de exerciții fizice la aceeași oră în fiecare săptămână și au mâncat la o cafenea de tip bufet, unde aveau opțiunea de a comanda prânzul la orice oră și la un preț stabilit de ei înșiși. Pentru a-și urmări progresul, fiecare participant a primit un Apple Watch. (Toate dispozitivele au fost păstrate în aceeași locație).

Cercetătorii i-au chestionat pe participanți la sfârșitul programului și apoi din nou după 12 luni pentru a vedea cum s-au descurcat cu menținerea pierderii în greutate. În general, oana roman a slabit cu reduslim participanții la studiu nu au părut să întâmpine dificultăți în a rămâne în program timp de 12 luni.

Dar când a venit vorba de respectarea programului, a existat o tendință interesantă. Exercițiile fizice în același timp în fiecare săptămână - de cel puțin trei ori pe săptămână - au fost legate de un succes mai mare pe termen lung. De exemplu, conform cercetătorilor, oana roman a slabit cu reduslim faptul de a avea același program de exerciții i-a ajutat pe unii participanți să piardă mai multă greutate pe parcursul studiului.

Cercetătorii au constatat, de asemenea, că alți factori care au venit odată cu un program de exerciții fizice constant au ajutat participanții să își mențină o greutate sănătoasă pe parcursul perioadei de studiu: Începerea programului cu un prieten, oana roman a slabit cu reduslim obținerea unui sprijin social mai mare și întâlnirea cu prieteni în cadrul grupului de exerciții fizice, toate au avut tendința de a-i ajuta pe participanți să mențină cursul.

"Cei care au avut un antrenament constant tot timpul au avut șanse să păstreze cursul și să piardă și mai mult în greutate", spune Christina Sanchez, dietetician înregistrat la Școala de Sănătate Publică Fielding de la UCLA, care nu a fost implicată în studiu. "Ceva care a fost consecvent te-a ajutat să te ții de el", spune Sanchez.

Cheia, notează Sanchez, este să alegeți un timp de exerciții fizice pe care îl puteți menține. De exemplu, poate că aveți o întâlnire la prânz sau o întâlnire cu un client în fiecare săptămână la aceeași oră. Dacă nu vă aflați într-o situație în care să puteți menține un plan de exerciții fizice consecvent, puteți totuși să implementați un program de exerciții fizice mai puțin intens și pe termen mai lung, oana roman a slabit cu reduslim cum ar fi mersul pe jos mai multe zile pe săptămână, spune ea.

"Totul este să găsești ceea ce funcționează pentru tine și pentru stilul tău de viață", spune Sanchez.

Acum că aveți în minte câteva idei de exerciții fizice, este timpul să alegeți și un moment care să vă convină.

Publicitatea ne ajută să dăm

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

사이트 정보

회사명 구글광고대행 주소
사업자 등록번호 대표 구글상위대행 전화 010-6832-1265 팩스 02-123-4568
통신판매업신고번호 개인정보 보호책임자 구글상위노출

접속자집계

오늘
487
어제
1,230
최대
1,544
전체
90,295
Copyright © 2018-2020 구글광고대행. All Rights Reserved.